Anna Herrero

les petites coses, música i …

ANNA

EL CAMÍ RECORREGUT

Nascuda a Barcelona, als 7 anys entrà per primera vegada a un estudi de gravació per cantar a anuncis publicitaris i grabar nombrosos discs infantils pel programa de televisió “Club Super3”. Segueix treballant sota la direcció d’Agnès Miralbell i acabà cantant amb la formació “Transtomàtic”.ANNA HERRERO

Cursa estudis a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona del Liceu de Barcelona gracies a que guanya una beca de l’AIE. Per tal de complementar aquests estudis assisteix a classes de piano amb Marina Albero i a diverses master classes amb professors com Luciana Souza, Mary Davidson, Anibal Martinez. En l’àmbit de la pedagogia s’ha format realitzant els dos nivells de Voice Craft i assistint a nombrosos seminaris i cursos en llocs com l’Institut Llongueres o l’Institut Gestalt i finalment investigant en el mon de la percussió corporal i el moviment espontani en grups com “Perkimba” o batucant al carrer.

Els últims estudis realitzat han estat Pedagogia musical a l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya, i Shiatsu a BROTES amb la Cristina Hernández, que li han permès obrir les mires a com acompanyar a persones de perspectives diferents de com hem sigut educats la majoria.

La seva experiència musical abarca col·laboracions amb l’orquestra “La Tribu de Santi Arisa”, amb el grup de gospel “Barecelona Gospel Messengers”, dirigit per Ramón Escalé, formant part el grup de percussió i veus “Tambor de Saia” i amb algunes formacions del que ella mateixa anomena “Jazzmobiliari” . Recentment està treballant junt amb Marina Albero amb el projecte cultural “Art Just” i ha gravat l’últim disc sota el títol “Nou Mars de Verd”.

Actualmet està treballant en nombroses escoles de la Zona Nord de Barcelona sota el parigües d’Educarts (per veure el dia a dia) també col.labora amb l’ESMUC sota el parigües del Projecte Tàndem i a l’Escola Sant Gregori que la va veure crèixer.

Teballa amb diferents persones i comparteix escenari amb diferents formacions, us convidem a visitar la pàgina per anar descobrint-ho!

3