Anna Herrero

les petites coses, música i …

MÚSICA

anna herrero musica

La música sempre ha format part de la meva vida, així que aqui us deixo alguns dels treballs que estan en marxa així com una mica de la meva història.

anna herrero persones

NOU MARS DE VERD

Aquest és el títol del nou disc autoproduit per Anna Herrero i Rodrigo Balduino, és una bella col·laboració artística de persones amb les que hem compartit grans moments.
Visitar Nou Mars de Verd

 

anna herrero persones

MAIO DE SAL

Maio de sal són quatre dones que ens porten de viatge pel Brasil, Portugal i Cap Verd a través de la música. Repertori i arranjaments pensats amb delicadesa que creen allà on van una atmosfera càlida i plena de bom feeling.
Visitar Maio de Sal

 

anna herrero persones

A2DTRIO

A2DTRIO és una banda d’influències musicals diverses, una miscel·lània antològica de melodies conegudes i desconegudes, descobertes i interpretades per l’harmoniosa conjunció de cordes:  cordes vocals, guitarra i contrabaix.
Visitar A2DTRIO

 

anna herrero persones

MÚSICA i MODERNISME

Sota l’etiqueta Art Just ,és una idea urgent i necessària, on oferim al públic un art just, informat i responsable mitjantçant Experiències de Micro Mecenatge artístiques.
Visitar Música i Modernisme

 

anna herrero persones

TANIMBUCA

Un nou projecte del que formo part, un col·lectiu humà i musical de de luxe. A poc a poc explicarem la nostra història. Ara per ara un video de introducció del 9è concurs de Percussió de Barcelona.
Visitar Tanimbuca