Anna Herrero

les petites coses, música i …

Laboratori de veus

Laboratori de veus

Com en un joc cada cantant s’integra en el grup aportant el seu millor potencial creatiu.

La proposta, que està resultant d’allò més saludable, consisteix en trobar un lloc des d’on expressar-nos a través del cos, fent ús de la música com a llenguatge comú. Plegades creem un clima on podem reflexionar sobre allò que volem transformar, a través de l’autoconeixement i l’experiència pròpia.

Aprofundint en la musicalitat del grup, crearem un repertori propi, un llenguatge d’expressió i creació artística, tot aprofitant al màxim els elements sonors de cada un.

 

Veniu, jugueu, sentiu, experimenteu i sobretot sigueu !!!

Els Objectius els creem entre tots partint de les nostres necessitats.

On jo em sento més solvent és en presentar-vos nocions bàsiques del control de la pròpia veu, mostrant les àmplies possibilitats tímbriques del registre. Guiant un escalfament del cos i la veu tot acompanyat d’un petit treball de tècnica vocal i anatomia.
Estimulant la percepció rítmica, melòdica i harmònica, treballarem picant el cos i jugarem amb la veu, per despertar el plaer pels jocs sonors col.lectius. Tot això sobre el paraigua de la improvisació per potenciar el procés creatiu personal.

SI T’INTERESSA AJUDA A COCREAR-LO

L’horari serà de 19:30 a 21:00 i l’OCTUBRE ens trobarem 7/10/2019, 14/10/2019, 23/10/2019, 28/10/2019

Si ressona la proposta m’agradaria conèixer’ns una mica a priori.
Us presento el qüestionari, on podreu anar visualitzant suggeriments que he pensat del taller i a la vegada, respondre per a dir la vostra. M’agradaria que contestéssiu amb sinceritat, per a plegats, podem trobar què volem que passi.