Anna Herrero

les petites coses, música i …

Música i Modernisme

anna herrero artjust concerts com a casa

Música i Modernisme es el projecte musical que formem Anna Herrero i Marina Albero sota l’etiqueta Art Just ,és una idea urgent i necessària, on oferim al públic un art just, informat i responsable mitjantçant Experiències de Micro Mecenatge artístiques.

Anna i Marina a ArtJust

Anna i Marina a ArtJust

Art Just vol desenvolupar un projecte viu i progressiu a on la música comparteixi amb d’altres manifestacions artístiques d’una manera natural i continuada partint de les inspiracions més properes als artistes.

En un moment de daltabaix dins del sector i agreujat per la situació econòmica que estem vivint, dues músics del barri de Gràcia decideixen obrir el seu local d’assaig per trobar-se un per un amb el seu públic i crear així connexions personals motivades per l’empatia de compartir en un moment i un lloc molt especials, una vivència artística insòlita i que comporta un canvi de posicionament tant per l’artista com pel públic, ja que al no haver-hi cap tipus de mitjancer,  aquest darrer esdevé el productor real del concert, del CD de cada WIP (Work in Progress) de que el projecte creixi i perduri per anar ampliant tant el repertori com les col·laboracions amb d’altres artistes.

El terme “work in progress” ens ajuda a definir una feina en procés continu de creixement, investigació i experimentació artístiques. Així cada vegada que variem el repertori en fem un recull en forma de CD i us l’ensenyem durant unes setmanes a l’Atelier. Podeu participar amb nosaltres també en el procés creatiu mitjançant qualsevol suggerència, escrit, imatge, connexió.. per anar-hi treballant si es dóna el cas. Tots som productors!

L’ Anna Herrero (veu i percussió) i la Marina Albero (piano i salteri), es troben a punt per enregistrar el Work ni Progress #3 però necessiten algun ajut més per entrar a l’estudi i plasmar el projecte “Música&Modernisme”.

Un petit tast musical del que fem cada dijous a la Casa Vicens

El testament d’Amèlia

I “el rei mariner” del concert que vam fer a la Sala Luz de Gas amb la col.laboració d’en Roc Albero

 

Les músiques d’aquest Nadal 2013