Anna Herrero

les petites coses, música i …

Laboratori de veus

 

Imatge Labo

 
 
Com en un joc cada cantant s’integra en el grup aportant el seu millor potencial creatiu. La proposta és aprofitar la musicalitat del grup amb l’ojectiu de crear un repertori propi, un llenguatge d’expressió i creació artistica tot aprofitant al màxim els elements sonors de cada un.
Adreçat a cantants de tots els nivells. No és necessari tenir experiència prèvia però si ganes d’aprendre i passar-s’ho bé.

Objetius
Presentar als cantaires nocions bàsiques del control de la seva veu mostrant les amplies possibiltats tímbriques del seu registre. Escalfament del cos i la veu acompanyat d’un petit treball de tècnica vocal i anatomia.
Estimular la percepció rítmica, melòdica i harmònica. Treball picant de mans i amb la veu per despertar el plaer pels jocs sonors col.lectius.
Treball d’improvistzació per potenciar el procés creatiu personal. Treball harmònic i d’improvització tant sobre escales pentatòniques i de blues com fent bases rítmiques amb diferents onomatopeies.
Assaig d’un repertori variat on ens passejarem pels espirituals negres, el gospel, els musicals, i alguns temes de la música moderna actual.