Anna Herrero

les petites coses, música i …

ANNA

EL CAMÍ RECORREGUT

Nascuda a Barcelona, als 7 anys entrà per primera vegada a un estudi de gravació per cantar a anuncis publicitaris i grabar nombrosos discs infantils pel programa de televisió “Club Super3”. Segueix treballant sota la direcció d’Agnès Miralbell i acabà cantant amb la formació “Transtomàtic”.ANNA HERRERO

Cursa estudis a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona del Liceu de Barcelona gracies a que guanya una beca de l’AIE. Per tal de complementar aquests estudis assisteix a classes de piano amb Marina Albero i a diverses master classes amb professors com Luciana Souza, Mary Davidson, Anibal Martinez. En l’àmbit de la pedagogia s’ha format realitzant els dos nivells de Voice Craft i assistint a nombrosos seminaris i cursos en llocs com l’Institut Llongueres o l’Institut Gestalt i finalment investigant en el mon de la percussió corporal i el moviment espontani en grups com “Perkimba” o batucant al carrer.

La seva experiència musical abarca col·laboracions amb l’orquestra “La Tribu de Santi Arisa”, amb el grup de gospel “Barecelona Gospel Messengers”, dirigit per Ramón Escalé, formant part el grup de percussió i veus “Tambor de Saia” i amb algunes formacions del que ella mateixa anomena “Jazzmobiliari” . Recentment està treballant junt amb Marina Albero amb el projecte cultural “Art Just” i ha gravat l’últim disc sota el títol “Nou Mars de Verd”.

Actualmet està cursant pedagogia amb cant modern a l’ESMUC, escola superior de música de catalunya, i shiatsu a BROTES amb la Cristina Hernández. Teballa amb diferents persones i comparteix escenari amb diferents formacions, us convidem a visitar la pàgina per anar descobrint sons !!!

3